Futsal: BSF U15 Elite klar til Sjællandsmesterskabet

0
829
U15-pigerne fra BSF, der nu er klar til Sjællandsmesterskabet.
U15-pigerne fra BSF, der nu er klar til Sjællandsmesterskabet.
U15-pigerne fra BSF, der nu er klar til Sjællandsmesterskabet.

De træner eller spiller ikke indendørs i denne sæson, men Ballerup-Skovlunde Fodbold’s U15 Elitehold står alligevel til at gøre en god figur indendørs. BSF har nemlig stolte traditioner i futsal, og derfor valgte holdets trænere at tilmelde de to hold til de indledende stævner.

Det gik godt, og ved weekendens QA-mellemrunde lykkedes det dBSF U15 Elite at spille sig videre til DBU Sjællands FUTSAL FINAL FOUR 2015 i Roskilde-Hallerne 1. marts 2015. Her skal de mødes med Frederikssund FB, Allerød Fodbold Klub og Melby-Liseleje.

Der kåres en Sjællandsmester i Futsal for U15 Piger blandt de fire hold