Hillerøds U17 DM-hold får ny cheftræner

0
1182
Michael "Pixi" Andersen.
Michael "Pixi" Andersen.
Michael “Pixi” Andersen.

Hillerød GI Damefodbold får ny U17 DM-træner. Frank Viggo Rasmussen, der har stået i spidsen for DM Liga-holdet de sidste to et halvt år, stopper efter to et halvt år og erstattes af Michael “Pixi” Andersen, der senest har været cheftræner for det nu nedlagte 3F Liga-hold i B93-HIK-Ryparken / FA København.

Frank Viggo Rasmussens farvel kommer i forlængelse af en aftale, som klubben lavede med ham forud for sæsonstarten. Her vurderede parterne i fællesskab, at en tre-årig periode var passende og at den nuværende sæson skulle være Frank Viggos sidste. Men da klubben nu har fået mulighed for at tilknytte Michael “Pixi” tidligere end forventet, er parterne blevet enige om, at trænerskiftet skal ske nu.

“Vinterpausen giver både trænere og klub muligheder for en ordentlig klargøring til den kommende sæson og vi valgt at ændre i sammensætningen allerede nu og Frank Viggo vælger nu at se efter nye udfordringer,” skriver Hillerød i en pressemeddelelse, hvor klubbens sportslige ansvarlige Michael Engstrømer understreger, at Hillerød har haft stor glæde af samarbejdet med Frank Viggo og takker for hans engagement og indsats med at opbygge DM holdet.

“Udvikling skal accellereres”

Den nye træner Michael “Pixi” Andersen har en A-licens træneruddannelse. Han var i flere år træner for Himmelevs U18 piger, inden han i 2013 kom til B93-HIK-Skjold (nuv. Ryparken / FA København),  hvor han blev træner for U18-holdet, inden han i sommer måtte overtage ansvaret for fodboldalliancens 3F Ligahold, som siden måtte trække sig fra ligaen. Han har også stået for morgentræning i alliancen og på idrætsskoler og fungeret som scout.

“Pixis fornemste opgave bliver at accelerere den individuelle udvikling af spillere samt den generelle udvikling af U 17 DM holdet og ungdomseliteholdene i øvrigt. Vi glæder os over, at få nye stærke kræfter til klubben som kan støtte udviklingen af Pige Elite hos Hillerød Damefodbold. Udover sin rolle som cheftræner for DM holdet, får Pixi en rolle med at binde udvikling af piger og trænere sammen til Pige Elite holdene på U15 og U13,” siger Michael Engstrøm.

Klubbens hidtidige elitechef Jan Nielsen fortsætter som overordnet ansvarlig for Kvinde Elite med fokus på klubbens målsætning om, at klubbens 1. hold i seniorrækken rykker op i 1. division.

Frank Viggo Rasmussen har stået i spidsen for Hillerøds DM-liga-piger siden 2012.
Frank Viggo Rasmussen har stået i spidsen for Hillerøds DM-liga-piger siden 2012.