Inspirationstræner skal løfte træningen i Allerød Fodboldklub

0
1043
Klaus Jakobsen
Klaus Jakobsen
Klaus Jakobsen

Træningen for pigerne i Allerød Fodboldklub (AFK) skal være endnu bedre. Derfor har klubben ansat Klaus Jakobsen som såkaldt inspirationstræner.

“Det har længe været et ønske fra både trænere og sportsudvalg at finde en kvalificeret træner som kan komme og inspirere primært i de yngre afdelinger, samt implementere den træningsfolder, der gælder for kvindeafdelingen,” siger sportschef i kvindeafdelingen, Lennart Engelhardt.

“Vi er sikre på at både piger og trænere vil tage godt imod Klaus og få stor glæde af hans store erfaring som dametræner og skarpe øje for detaljen,” fortsætter sportschefen.

Klaus Jakobsen er en gammel kending i AFK. Han var i mange år dameseniortræner, og har også fungeret som ungdomskonsulent i kvindeafdelingen. Klaus kommer fra en stilling som træner i HGI i Hillerød, og skal foreløbigt udfylde rollen som inspirationstræner indtil sommerferien.

“Vi tror og håber på, at dette projekt bliver succesfuldt og i en eller anden form kan fortsætte efter sommerferien,” siger Lennart Engelhardt.