Stortalent skifter fra BSF til Brøndby

0
1885
Rikke Læntver Sevecke er skiftet til Brøndbys 3F Ligakvinder.
Rikke Læntver Sevecke er skiftet til Brøndbys 3F Ligakvinder.
Rikke Læntver Sevecke er skiftet til Brøndbys 3F Ligakvinder.

U19-landsholdsspilleren Rikke Læntver Sevecke skifter den røde BSF-trøje ud med Brøndbys blågule farver. Rikke, der kom til BSF i 2012, bliver en del af 3F Ligatruppen, der i øvrigt møder BSF i forårspremieren den 22. februar.

Det vigtigste er, at jeg kan fortsætte min udvikling og hele tiden lære. Det bliver en stor udfordring, men jeg glæder mig, jeg er allerede blevet taget utrolig godt imod.,” siger Rikke Sevecke til sin fanside på facebook.

Teknisk stærke og målfarlige Rikke Sevecke går for at være en af de mest talentfulde forsvarsspillere i ligaen. Brøndby ser da også store muligheder i sin nye spiller, der får nummer fire i Brøndby:

“Med hendes mange kvaliteter, vil hun bidrage med meget til vores trup. Hun er hurtig, stærk 1 mod 1 defensivt og meget boldsikker. Samtidig er vi sikre på at vi kan hjælpe Rikke med hendes videre udvikling,” skriver Brøndby IF på sin facebookside.

Rikke Sevecke er 18 år og går til dagligt på Borupgård Gymnasium i Ballerup. Hun har spillet 31 ungdomslandskampe, og arbejder meget målrettet med sin elitesportskarriere: Hun er en af de få kvindelige fodboldspillere i Danmark, der har sin egen private tøjsponsor, nemlig det spanske sportsudstyrsfirma Joma, og så har hun en fanside på facebook, som tidligere holdkammerater i BSF har oprettet og som lige nu har 592 følgere.