Taastrup FC laver ren pige-kvinde-afdeling

0
1686
Taastrup FCs piger får fremover deres egen organisation, Taastrup FC Piger. Arkivfoto
Taastrup FCs piger får fremover deres egen organisation, Taastrup FC Piger. Arkivfoto
Taastrup FCs piger får fremover deres egen organisation, Taastrup FC Piger. Arkivfoto

Taastrup FC, der sidste år måtte trække sit hold fra 3F Ligaen af økonomiske grunde, har fundet en ny vej frem for pigefodbolden. Klubbens bestyrelse har vedtaget, at der skal etableres en ny organisatorisk platform, der kun omfatter pige-kvindefodbold. Den nye afdeling får titlen Taastrup FC Piger, og skal efter planen være fuldt etableret i sommeren 2015.

”Erfaringerne fra vores 3F eventyr har vist os, at det ikke er hensigtsmæssigt at sidestille kvinde-pige fodbold med herre-drenge fodbold. Taastrup FC’s bestyrelse har derfor inden årsskiftet 14/15 vedtaget, at der i løbet af foråret arbejdes for at etablere én samlet organisatorisk platform for kvinde-pige fodbolden i klubben – Taastrup FC Piger,” fortæller Taastrup FC til FODBOLD FOR PIGER.

Taastrup FC Piger forbliver en integreret del af klubben og vil være underlagt klubbens overordnet retningslinjer, men vil få en større grad af beslutningskompetence og økonomisk råderet, lyder det fra Taastrup:

“Ændringen vil forventeligt skabe en dynamisk organisation, hvor initiativer og aktiviteter der er målrettet kvinde-pige fodbold nemt kan iværksættes. Organisationen vil blive understøttet af avelfungerende kræfter på ledersiden og føre til udnyttelse af det fulde potentiale på spillersiden.

Etableringen af Taastrup FC Piger understøtter bestyrelsens erklærede målsætning om også i fremtiden at have ambitioner for kvinde-pige fodbold og spille med på det højeste mulige sportslige niveau”.