Fire dyster om titlen som årets kvindelige talent

5
1977
Frederikke Thøgersen er kåret til årets talent 2014. Foto: Fortuna
Frederikke Thøgersen. Foto: Fortuna
Frederikke Thøgersen. Foto: Fortuna Hjørring

To angribere og to forsvarsspillere dyster i år om titlen som årets kvindelige talent, der uddeles ved Dansk Fodbold Award 2014 i Odense den 27. februar 2015.

DBU offentliggjorde onsdag navnene på de nominerede til årets hæderspriser, og de fire, der skal kæmpe om den mest prestigefyldte ungdomstalentpris blandt danske fodboldspillere, er disse – med DBUs begrundelser for nomineringen nedenunder:

Frederikke Skjødt Thøgersen, Fortuna Hjørring
“Frederikke har fået sin fodboldopvækst i Thisted, men flyttede efter U18 videre til Fortuna Hjørring, hvor hun på deres 3F ligahold som kantspiller er en evig trussel med sin enorme speed. Samtidig er hun blevet fast spiller på A-landsholdet, hvor hun med stor succes allerede debuterede som U19-landsholdsspiller,” lyder det nomineringen.

Stine Larsen, Brøndby
“Stine er en all-round spiller, men hun er stille og roligt blevet forankret i forsvaret, både i sin klub Brøndby IF og på U19-landsholdet, hvor store menneskelige kompetencer også gør hende til en naturlig anfører. Stines to helt klare spidskompetencer er unikke evner i det defensive og super evner i hovedspillet, som ofte bliver brugt fornuftigt til at heade mål ind. Stine fik debut på A-landsholdet i januar, og der venter mange flere kampe” lyder det nomineringen.

Sarah Dyrehauge Hansen, KoldingQ
“Sarahs fodboldopvækst stod Vindinge og Vejle Boldklub for, hvor hun lavede mål på samlebånd, og hun er én af de mest flittigt scorende U-landsholdsspillere i Danmark de sidste mange år. Sarah er en af de mest dedikerede spillere, der har været gennem DBU’s talentsystem nogensinde. Hun yder det, hun skal – og lidt til – som det kræves, når man skal være med på højeste niveau. Sarah er desuden en meget vellidt og respekteret spiller på U19-landsholdet,” lyder det nomineringen.

Ida Karstoft, Team Viborg
“Ida er en nytænkende forsvarsspiller, der huserer primært som højre back. Ida er én af de hurtigste spillere i Danmark og rigtig dygtig teknisk, hvilket hun fremviser både offensivt og defensivt. Ida spiller 3F i Team Viborg, men har fået hendes fodboldopvækst i Lemvig og Thisted. Ida debuterede i januar 2015 på A-landsholdet”, ” lyder det nomineringen.

Det var Stine Ballisager Pedersen, der i 2013 blev kåret til årets talent.

5 COMMENTS