Skovbakken hentede to gange DM-guld i futsal

0
734
Skovbakkens nykårede DM-mestre i futsal for kvinder.
Skovbakkens nykårede DM-mestre i futsal for kvinder.
Skovbakkens nykårede DM-mestre i futsal for kvinder.

Stærkt spil og to gange guld. Skovbakken satte sig i den grad på årets futsal-DM, som blev afgjort i sidste weekend ved et finalefour-stævne i Arena Assens på Fyn.

Skovbakken vandt U17-rækken efter finalesejr over FA København og i kvinderækken blev det til finalesejr over de regerende mestre fra Fortuna Hjørring.

Skovbakken kom foran 2-0, Fortuna fik reduceret og udlignet, men i de sidste minutter lykkedes det aarhusianerne at score til 3-2 og dermed sikre sig guldet.

Som Skovbakken fortæller om finaleafslutningen på sin hjemmeside:

“…Camilla Andersen sendte en hård afslutning af sted mod mål, Trine Jensen parrerede bolden op i luften – og en målrettet Simone Hagelskjær forfulgte chancen,kom først og headede sejrsmålet i nettet sølle 2 sekunder før slutfløjtet,  der naturligvis udløste ellevilde jubelscener blandt de blå-gule piger!”.

Sofie Bloch blev topscorer for Skovbakken, men flere andre spillere leverede stærke præstationer ved finalestævnet. En af dem var anfører Sif Rykær, som et par dage senere kunne fejre endnu en triumf: Hun blev efter en landsholdssamling udtaget til kvindelandsholdets kommende tur til Algarve Cup.

Skovbakkens futsal-træner Søren Holm var efterfølgende svært tilfreds med sit hold:

“En fin dag og en super finale af pigerne. At vi i den hektiske og spændende slutfase efter Fortunas udligning formår at vende kampen igen og score sejsmålet viser bare, at  spillerne virkelig ville have de guldmedaljer om halsen,” sagde han efter stævnet til klubbens hjemmeside.