U19: Taastrup varmer op til sæsonen i Berlin

0
783
U19-pigerne fra Taastrup fotograferet - i regnvejr - under opholdet i Berlin.
U19-pigerne fra Taastrup fotograferet - i regnvejr - under opholdet i Berlin.
U19-pigerne fra Taastrup fotograferet – i regnvejr – under opholdet i Berlin.

Det var en flok trætte men glade spillere fra Taastrup FCs U19-hold, som forleden vendte retur til Danmark efter et kort men intensivt ophold i Berlin.

Holdet var i tre dage på besøg hos FFC 09 Lichtenberger, og turen blev brugt til både at spillefodboldkampe og til at føre samtaler og forberede sig til foråret, hvor målet er en pokaltitel og at vinde U19 Pige Øst-rækken.

Taastrup mødte først FC Spandauer Kickers fra Berlins bedste række. Gæsterne vandt, og som klubben skriver til FODBOLD FOR PIGER, så kunne Taastrup “gå fra banen med en fortjent sejr på 2 – 0 og værterne kunne gå fra banen med en oplevelse af, at man ikke skal undervurdere et pigehold”.

Derefter deltog i Taastrup i et stævne, hvor der blev spillet efter tyske regler, men hvor det lykkedes Taastrup at spille sig frem til en semifinaleplads.

“Det var således et hold meget trætte piger der returnerede til Taastrup søndag aften, men med et godt udgangspunkt for vinterens træningskampe og ikke mindst turneringskampe.

Det er lykkedes trænerteamet med cheftræner Kim Skarp og assistenttræner Allan Brandt allerede nu at udvikle og tilføre nye elementer i pigernes spilsystemer og holdet kan godt hen og blive en meget positiv oplevelse i foråret,” fortæller Taastrup.

Har du også en nyhed om dit hold eller klub? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk