U17: BSF slog svensk storklub

0
805
BSF i kamp med FC Rosengård. Foto fra bsfodbold.dk af Peter Egemose Grib
BSF i kamp med FC Rosengård. Foto fra bsfodbold.dk af Peter Egemose Grib
BSF i kamp med FC Rosengård. Foto fra bsfodbold.dk af Peter Egemose Grib

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), der overvintrer på tredjepladsen i U17 DM-ligaen, har hentet en flot skalp under forberedelserne til forårssæsonen, der starter om knap tre uger.

BSF spillede lørdag mod den svenske kvindetopklub FC Rosengård på svenskernes træningsanlæg i Malmö, og det blev til en 3-0 sejr til danskerne.

”Kampen blev afviklet under optimale forhold. En fantastisk opvarmet kunstbane lagde underlag til opgøret og med disse rammer, kvitterede pigerne med at levere en godkendt spille- og resultatmæssig indsats og samlet scorer på 3-0,” skriver klubben på sin nye hjemmeside, bsfodbold.dk

BSF førte 2-0 ved pausen på et selvmål af RFC Rosengård og en hovedstødsscoring i det 39. minut af Josefine Visti. Samme Josefine gjorde det i anden halvleg til 3-0.

”Holdet sluttede af med flere super flotte kombinationer og afslutninger og ingen af de mere end 50 tilskuere kunne have sagt noget til, hvis vores piger havde scoret yderlig 1-2 mål,” skriver bsfodbold.dk

Ballerup-Skovlunde slap dog ikke fra Malmö uden skrammer. Anfører Ditte Reitz var i anden halvleg uheldig at falde forkert ned efter en tackling og måtte udgå med store smerter og et muligt overrevet ledbånd og måske ødelagt korsbånd. Hun får den endelig dom i løbet af nogle dage.

BSF spiller yderligere fire træningskampe inden det søndag den 8. marts går løs i turneringen mod Hillerød GI Damefodbold.