DAGBOG FRA BRØNDBY: Dagen før dagen…

0
815
Klar til kamp.
Klar til kamp.
Klar til kamp.

Lørdag spiller Brøndby kvartfinale mod Linköpings FC i kvindernes Champions League. Theresa Nielsen, Katrine Veje og Simone Boye Sørensen skriver på skift dagbog fra Brøndbytruppen. Simone Boye rapporterer her fra fredag, som er dagen før dagen…

Hele ugen har det været utrolig svært at koncentrere sig om studie og andre praktiske ting, når man ved hvad der sker på lørdag. I dag har på ingen måde været bedre.. Jeg går bare og venter på det bliver i morgen, og det må snart godt gå hurtigt!! (:

Theresa, Veje og jeg var til interview om kampen inden træning.

Medierne er virkelig vågnet op i denne uge, og det har været helt vildt med alt den opmærksom vi har fået, og ikke mindst den fantastiske opbakning vi mærker rundt omkring!

Træningen var meget stille og rolig, og vi fik de sidste detaljer på plads til taktikmødet efter. Til taktikmødet fik vi af vide af vores sportschef, at de regner med over 4000 tilskuere til kampen i morgen! Vi glæder os helt sindsygt til at spille på stadion foran så mange tilskuere, og vi håber at vi sammen kan hive en resultat hjem som sender os videre til semifinalen!

Vi ses i morgen på stadion ellers så kig med på DR1 klokken 14.00

Simone

Taktikmøde.
Taktikmøde.
Simone Boye i kamp med sin holdkammerat fra landsholdet, Pernille Harder.
Simone Boye i kamp med sin holdkammerat fra landsholdet, Pernille Harder.