Roskilde Pigefodbold laver fodboldcamp kun for piger

0
829
Læs mere om campen på www.roskildepigefodbold.dk/
Læs mere om campen på www.roskildepigefodbold.dk/
Læs mere om campen på www.roskildepigefodbold.dk/

Er du fodboldpige, bor i en stor radius omkring Roskilde og ønsker en fed start på sommeren med fodbold, sjove oplevelser og nye venner?

Så har Roskilde Pigefodbold et godt tilbud i uge 27, hvor klubben inviterer til en hel uges fodboldcamp for U9-U15-piger

”Vi vil gerne rykke pigefodbolden på Sjælland, og synes der har manglet et fodboldskoletilbud, som var målrettet piger og rummede udfordringer for både de dygtige og for begynderne,” siger Lars Sørensen, sportschef i Roskilde Pigefodbold.

Fodbold-campen er åben for alle piger, uanset niveau og klub. Fokus vil være at udvikle den enkelte spillers færdigheder så meget som muligt.

Erfaren træner står bag campen
Roskilde Pigefodbold har fået  Michael ”Pixi” Andersen, der er cheftræner for Hillerød GI Damefodbolds U17 DM-hold, til at udvikle fodbold-campen.

”Selv om campen også vil blive sjov og hygge, har vi valgt at samarbejde med en kapacitet som Michael ”Pixi” Andersen, fordi vi tror på, at oplevelsen på banen og af vores fodboldcamp hænger nøje sammen, hvordan og hvem, der træner pigerne.  Alle trænerne vil derfor have stor erfaring med at træne piger i alle aldre,” siger Lars Sørensen.

Fodbold-campen foregår hverdag klokken 9-15 og finder sted på banerne ved Hedegaardenes Skole i Roskilde.

Læs mere om campen på www.roskildepigefodbold.dk.