Dalums U15-piger fynske mestre i futsal og indendørs

0
1062
De to Dalum-hold, der var med ved finalestævnet i Aarup.
De to Dalum-hold, der var med ved finalestævnet i Aarup.
De to Dalum-hold, der var med ved finalestævnet i Aarup.

Dalums U15-piger tager fat på foråret som nykårede fynske mestre i indendørs og futsal.

Odense-pigerne har henover vinteren deltaget i 15 forskellige futsal- og indendørsstævner, hvor de har stillet med 1-2 hold, og det har givet bonus. De vandt forleden U15 futsal-mesterskaberne ved finalestævnet i Assens, og de har også vundet indendørs-finalestævnet i Aarup.

Ved futsal-finalestævnet blev det til samlet tre sejre og en målscore på 14-0. Finalen blev vundet over Tårup IF med 3-0.

Ved indendørs-finalestævnet i Aarup havde Dalum kvalificeret sig med to af fire hold i U15-mesterrækken. Efter 19 kvalifikations- og finalekampe over vinteren genvandt holdet for tredje gang titlen som Fynsmestre. Undervejs blev der kun tabt én kamp til holdkammeraterne fra hold 2, – og det blev til en samlet målscore på 103-28. Dalum IF fik dermed både en 1. og en 4. plads ved finalestævnet.

I sæsonen er det desuden blevet til fire stævnesejre ved stævner på Hjemly Idrætsefterskole, til TRESU-Cup, i Marienlyst og i TPI.