OBs kvinder klar til finalen i turnering i Rom

0
1399
Start-11eren til kampen mod Gintras Universitatas. Foto: OB
Start-11eren til kampen mod Gintras Universitatas. Foto: OB
Start-11eren til kampen mod Gintras Universitatas. Foto: OB

OBs 3F-kvinder er klar til finalen i træningsturneringen Roma Caput Mundi, som de spiller i omegnen af den italienske hovedstad Rom i denne uge. Fynboerne mødte torsdag eftermiddag Economist fra Montenegro, og det blev til en sejr på hele 7-0. Economist kunne have klaret sig med uafgjort, men de fik ikke et ben til jorden mod OB, som dermed spiller finale mod Spartak fra Serbien. Kampen spilles fredag kl. 10.

OB-kvinderne har været i Italien siden søndag. De er inviteret til at deltage i en træningsturnering, som bl.a. tæller Gintra Universitetas fra Litauen, som var det hold Brøndby sendte ud af 1/8-finalen i Champions League. Dem mødte OB i tirsdags, og litauerne måtte endnu engang indkassere et nederlag til et dansk hold. OB vandt kampen 3-0.

Ud over en masse fodbold, står den også oplevelser. OB bor på et hotel i Fiuggi uden for Rom, og herfra kørte de onsdag til Rom, hvor de deltagende hold først havde et møde med de deltagende landes ambassadører, hvorefter OB-truppen tog på sightseeing i Rom.

Det er første gang, der spilles Roma Caput Mundi for kvindehold.

Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB