Emilie fra Ishøj vandt kampbold, Brøndby-trøje og VIP-billetter

0
1690
Emilie får overrakt en kampbold og en trøje med autografer fra 3F-spilleren Stephanie Holm.
Emilie får overrakt en kampbold og en trøje med autografer fra 3F-spilleren Stephanie Holm.
Emilie får overrakt en kampbold og en trøje med autografer fra 3F-spilleren Stephanie Holm.

For 16-årige Emilie Maricela Tornøe fra Ishøj blev lørdagens Champions League-kvartfinale på Brøndby Stadion en ekstra stor oplevelse.

Emilie blev nemlig udtrukket som vinder af FODBOLD FOR PIGER og Brøndby IFs Champions League-konkurrence, og forud for kampen fik hun overrakt præmien, som bestod af to VIP-billetter med spisning til kampen og en Brøndbytrøje og en kampbold med alle spillernes autografer.

Præmien blev overrakt af Stephanie Holm, der er med i 3F Ligatruppen, men som ikke var med i lørdagens Champions League-kamp.

“Jeg har selv spillet fodbold i Greve, men har været skadet siden september,” fortæller Emilie, som ikke var i tvivl om svaret på konkurrencen: Brøndbys anfører er Theresa Nielsen – et svar som langt de fleste af de 150 deltagere i konkurrencen var enige med Emilie i.

“Jeg har været inde og se en Champions League-kamp med Brøndbys kvinder før, og jeg regner med, at de vinder i dag. Jeg tror de vinder 2-0,” lød Emilies bud, inden hun gik med en veninde op i VIP-loungen for at gøre brug af sin præmie.