Futsal: Melby Liselejes U15-piger vinder sjællandsmesterskabet

0
1020
Så glade ser man ud, når man har vundet et futsalmesterskab.
Så glade ser man ud, når man har vundet et futsalmesterskab.
Så glade ser man ud, når man har vundet et futsalmesterskab.

U15-pigerne fra Melby Liseleje IF kan som de første nogensinde kan kalde sig sjællandsmestre i futsal for U15-piger i række A.

Den nyoprettede turnering, som DBU Sjælland står bag, blev afsluttet med et finalestævne i Roskilde Hallen i sidste weekend. Her var det pigerne fra den nordsjællandske landsbyklub, der løb med guldet. BSF fik sølv og Allerød fik bronze.

“Det blev et spændende og medrivende finalestævne med godt spil og spænding fra første til sidste kamp. Pigerne fra Melby Liseleje IF var selv ikke helt tilfredse med det viste spil på dagen. Men over hele turneringen, hvor de som eneste hold blev ubesejret med 12 sejre og tre uafgjort, må det være mere end fortjent,” skriver klubben til FODBOLD FOR PIGER.

Melby Liseleje-pigerne fortsætter hermed deres gode indendørshistorie. De blev nummer to i 2011 og nummer fire i 2013 ved DGI Landsmesterskaber.