KONKURRENCE: Vind en Brøndbytrøje, en kampbold og VIP-billetter til Champions League

0
809

Champions League konkurrenceLørdag den 28. marts spiller Brøndby IF kvartfinale i kvindernes Champions League på Brøndby Stadion. Hvis du kan svare på et spørgsmål om Brøndbys kvinder, så kan du vinde to VIP-billetter til kampen, en brøndbytrøje og kampbold med alle Brøndbyspillernes autografer. VIP-billetterne inkluderer mad & drikke til to personer.

SÅDAN GØR DU: Svar på spørgsmålet nedenfor og send det til redaktion@fodboldforpiger.dk Husk navn, adresse og mobilnummer. Vinderen får direkte besked og navnet offentliggøres på FODBOLD FOR PIGER. Præmien overrækkes på kampdagen den 28. marts i fanzonen på Brøndby Stadion. Vinderen skal derfor kunne være til stede ved kampen.

SPØRGSMÅL:

Hvem er anfører for Brøndbys 3F-kvinder?

Send dit svar senest torsdag den 26. marts kl. 12 til redaktion@fodboldforpiger.dk

NB: Du kan ikke svare ved at benytte kommentarfeltet nedenfor!