U19-landstræner: England bliver en kæmpe udfordring

0
839
U19-landsholdet startede med dette hold i lørdagens kamp mod Norge. Foto: DBU
U19-landsholdet startede med dette hold i lørdagens kamp mod Norge. Foto: DBU
U19-landsholdet startede med dette hold i lørdagens kamp mod Norge. Foto: DBU

U19-landsholdet spiller mandag sin tredje kamp ved træningsturneringen La Manga i Sydspanien, og landstræner Søren Randa-Boldt forudser en svær kamp mod England, som han mener er stærkere end Danmarks første to modstandere Skotland og Norge.

”Kampen mandag mod England vil jeg betragte som den absolut sværeste hernede. England er et suverænt hold med et hav af dygtige spillere, så det bliver med garanti en kæmpe opgave for vores talentfulde piger,” siger Søren Randa-Boldt.

De danske U19-piger vandt sin første kamp torsdag med 2-0 over Skotland. Lørdag blev det uafgjort 1-1 mod Norge i en kamp, som Danmark dominerede og burde have vundet.

Søren Randa-Boldt er generelt tilfreds med indsatsen i de første kampe:

”Mange af vores fokuspunkter er blevet prøvet af og vi er kommet frem til overraskende mange store chancer, som desværre ikke er blevet omsat til nok scoringer. Fejl er en del af gamet, men det er ikke mange der har givet modstanderne store chancer og vores midterforsvar med henholdsvis Stine Larsen, Maja Kildemoes og Rikke Sevecke har været helt suveræne til at holde modstanderne væk fra vores felt,” siger Søren Randa-Boldt.

Kampen mod England spilles kl. 15.00 og kan følges som liveupdate på Kvindernes Fodboldlandsholds Facebookside.