Stærke AaB-piger genvandt det jyske mesterskab i indendørs

0
1205
De nykårede Jyske Mestre U14A.
De nykårede Jyske Mestre U14A.
De nykårede Jyske Mestre U14A.

AaB´s U14 piger er forsvarende Jyske Mestre i både indendørs- og udendørs og søndag den 1. marts blev den første af titlerne forsvaret på fornemste vis.

I Jetsmark idrætscenter blev de jyske indendørsmesterskaber afgjort. Her blev AaB suveræne vindere af U14 A-rækken – præcis som for et år siden, hvor de samme pigerne vandt U13-rækken.

AaB´erne indledte puljespillet med syv sejre på stribe med en plus-målscore på 39 og herefter ventede et teknisk godt hold fra Esbjerg i semifinalen søndag. Men AaB pigerne satt sige straks på kampen og vandt 8-2.

I finalen ventede Lemvig, som også havde spillet et flot stævne. Men igen viste AaB pigerne deres styrke på teknik og hurtighed. Der blev aldrig spænding om udfaldet og finalen endte med en sikker 8-2 sejr og guldmedaljer til AaB.

Dermed kunne AaB se tilbage på ni sejre og en samlet målscore på 62-11.

AaB var ligeledes repræsenteret i både U13 og U15 A-rækken til de Jyske Mesterskaber. Her blev det til to sæt bronzemedaljer.

På billedet ses de nykårede Jyske Mestre U14A er bagerts fra venstre: Signe Carstens, Julie Kowalski og Frida Nyborg. Forrest fra venstre: Lærke Christiansen, Mathilde Carstens, Louise Dupont og Sofie Lundgaard.