U17DM: BSF åbner foråret med sejr over Hillerød

0
884
Foto: Peter Egemose Grib (BSF).
Foto: Peter Egemose Grib (BSF).
Foto: Peter Egemose Grib (BSF).

OPDATERET Det holdt hårdt, men Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) fik en sejr, da holdet søndag tog hul på foråret i U17 DM-ligaen med en udekamp mod Hillerød.

BSF vandt 3-2 og holder dermed kontakt med topholdene, der også vandt i weekenden. BSF er på fjerdepladsen med 34 point, to point efter Brøndby på tredjepladsen. Skovbakken er på andenpladsen med 39 point og Team Viborg er på førstepladsen med 40 point.

BSF kom først på scoringstavlen, men det var Hillerød, der kom bedst fra start. Som BSF skriver på sin hjemmeside, så var Hillerød bedre organiseret og hurtigere på bolden i starten. Men nærmest ud af ingenting kom BSF foran, og det satte gang i gæsterne.

”I det 20 minut tager Michaela Schnack nogle snævre driblinger og sparker tørt på mål. Bolden går mellem venner og fjender og vi er foran 1-0 ud af ingenting. I de kommende minutter sad vi godt på spillet og pludselig var vi der, hvor man burde forvente vi skal være,” skriver BSFs træner John Froman på BSFs hjemmeside.

Foran, bagud, foran…

Hillerød kom dog hurtigt tilbage. Kamilla Karlsen sendte i det 35. minut bolden i kassen fra 25 meters afstand med et køligt spark, og få minutter senere blev det 2-1, da Amalie Petersen sendte et hjørnespark direkte i mål.

Kort efter fik BSF bragt balance i regnskabet. En hurtig omstilling, og Agnete Nielsen kunne sende bolden ind over til Josephine Visti, som i det 41. minut udlignede til 2-2

I anden halvleg fik BSF bedre styr på spillet og i det 76. minut gjorde indskiftede Nikoline Hansen det til slutresultatet 3-2.

Foto: Peter Egemose Grib (BSF)
Foto: Peter Egemose Grib (BSF)

”Søndagens opgør mod Hillerød blev akkurat lige så svær en opgave, som frygtet og vi skal være ydmyg og meget tilfreds med resultatet i forhold til den indsats der blev leveret,” skriver John Froman.

BSF-træneren lægger ikke skjul på, at spillet langt fra var godt nok:

”Dagens indsats var ikke god nok, hvis vi skal holde trit med de øvrige top 3. Vores spil manglede gnist og det var svært at se, hvad vores game-plan var og  værre endnu set med trænerøjne, virkede det som om alle spillede deres egen kamp og fællesskabet blev sat i baggrunden.

Nu er der 14 dage til næste kamp  og vi har tid på træningsbanerne til at finjusterer de små detaljer. Men en ting kan vi tage med, nemlig – at vi hentede de vigtige 3 point og så må vi se bort fra vores præstation i dag,” skriver han.

BSF spiller næste kamp den 22. marts, hvor holdet på udebane møder IF Lyseng. Hillerød, der er på næstsidstepladsen, skal også til Jylland, hvor modstanderen er KoldingQ.