ANNONCE: Cheftræner søges til U15 piger

0
1593
Vil du træne disse dygtige U15-piger fra Herfølge Boldklub-Køge Pige FC ?
Vil du træne disse dygtige U15-piger fra Herfølge Boldklub-Køge Pige FC ?
Vil du træne disse dygtige U15-piger fra Herfølge Boldklub-Køge Pige FC ?

Cheftræner til U15-piger

Efter en mangeårig rejse med pigerne har cheftræneren for vores kommende U15-pigehold valgt at stoppe til sommer og vi søger derfor hans afløser!

Lidt om holdet:

Det er nogle træningsivrige piger som har et godt sammenhold. Grundstammen på holdet er en gruppe piger fra Karise IK som har spillet sammen gennem en årrække, og som i 2015 har valgt at indgå i et holdsamarbejde med Herfølge Boldklub-Køge Pige FC.

Holdet har gennem de seneste 3 år spillet i den bedste række, senest deltog de i Vinter Cup (vinterturnering) hvor de blev nr. 3.

Der er også altid stor opbakning fra forældregruppen, både med kørselsordning, frugtordning og deltagelse i stævner.

Hvad vil vi?

Herfølge Boldklub-Køge Pige FCs vision er at etablere et talentmiljø for piger på Sjælland, hvor der udvikles spillere og hold der spiller på højeste niveau på Sjælland/DK.

Ambitionen for U15 holdet er at spile i Øst-rækken fra sommeren 2015.

Hvad søger vi?

Vi søger en ambitiøs træner, der kan klæde spillerne på taktisk, fysisk, teknisk og mentalt, så de er klar til at spille mod de bedste U15-hold på Sjælland.

Vi forventer at du er dygtig rent fodboldfagligt, god til mandskabsbehandling, kan agere i udviklingsmiljø og formår at udvikle såvel holdet som den enkelte spiller.

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af talentmiljø som i siden etableringen i 2013 har været i en rivende udvikling – og som har en klar målsætning om at ville spille med på øverste niveau i DK i løbet af de kommende år. Mere konkret kan vi tilbyde:

  • Et setup omkring pigetalentfodbold som fungerer i hverdagen
  • Et klubmiljø hvor pigetalentfodbold prioriteres!
  • Gode muligheder for videreuddannelse m.v.
  • Løn efter kvalifikationer

 Hvis ovenstående have din interesse – eller du har yderligere spørgsmål – er du velkommen til at henvende dig til holdets nuværende træner Thomas Poulsen –  25665452 –  eller vores formand Søren Østergaard på 23304189 – soren@hb1921.dk

Denne annonce er indrykket af Herfølge Boldklub-Køge Pige FC. Alle klubber, der tegner et klubabonnement til 499,- på FODBOLD FOR PIGER, kan få bragt budskaber som dette her på siden. Kontakt redaktion@fodboldforpiger.dk