Herlufsholm Fodbold klar med stærkt Elite U14 Pige hold

0
2867
Herlufsholms har taget fat foråret med en stærk U14-elitetrup med 20 spillere.
Herlufsholms har taget fat foråret med en stærk U14-elitetrup med 20 spillere.
Herlufsholms har taget fat foråret med en stærk U14-elitetrup med 20 spillere.

Herlufsholm Fodbolds U 14 Piger har brugt vinteren til at samle et stærkt hold til den nye sæson, hvor holdet spiller i den sjællandske U14 Piger 1-række.

Efter anbefaling fra DBU’s U14 talentcenter startede B73 Slagelse med at invitere talenter fra naboklubberne Lynge-Broby, Ringsted og Herlufsholm til fælles træning. Senere valgte Herlufsholm Fodbold at gentage succesen og det viste sig hurtigt, at der var flere af spillerne som nød at træne med andre talenter.

“Som et resultat af dette begyndte et fint samarbejde mellem B73 Slagelse og Herlufsholm, der resulterede i flere fælles træninger, både i Slagelse og i Herlufsholm. Samarbejdet viste sig at gavne pigerne, og de nød de nye omgivelser og  intensiteten i træningen,” fortæller Kim Andersen fra Herlufsholm på vegne af trænerteamet.

“Det viste sig at der sideløbende var et fremragende samarbejde  mellem trænerne fra begge klubber, samt at det fælles mål om at spille U15 Elite efter sommerferien, kunne være indefor rækkevidde, ved at samle kræfterne,” fortsætter han.

Efter en del arbejde mellem klubberne blev resultatet, at seks spillere fra B73 Slagelse og en træner valgte at skifte til Herlufsholm Fodbold.

Desuden har Herlufsholm fået tilgang af en spiller fra Ringsted Pigefodbold og to spillere fra Toreby Grænge Boldklub, så nu står klubben med en elitetrup på 20 piger alt i alt og ser sig derfor godt rustet til den nye sæson.

“Den nye form blev testet fornuftigt af i et Talenttræningsstævne i Thy, hvor pigerne blev rystet sammen, men bestemt også fik givet en forsmag på hvad der venter i den nye sæson,” siger Kim Andersen.

Herlufsholm har foreløbig spillet en kamp i turneringen. Her blev det til en sejr på 8-2 ude over BSV/FC Holte.