BSF klar til finalen i Dallas International Girls Cup

0
715
Foto fra semifinalen i Dallas.
Foto fra semifinalen i Dallas.
Foto fra semifinalen i Dallas.

For tredje år i træk af Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) i finalen i den internationale påsketurnering Dallas Cup, som spilles i Texas i USA. Lørdag blev det til en 4-0 sejr i semifinalen, og de danske U17-piger skal nu møde Dallas Texans, som de tabte til i sidste års finale efter straffesparkskonkurrence.

I 25 grader og høj sol sørgede Agnete Nielsen, Cathrine Graversen, Michaela Schnack og Ajla Memehdovic for de fire semifinale-scoringer.

“Vi er nu klar til finalen og helt fortjent. Efter en uge med mange flotte præstationer er vi nu klar til at møde Dallas Texans, der måtte ud i både omkamp og straffespark. Efter 11 spark til begge hold, kunne vores banemænd fra sidste år trække sig tilbage som vinder. Kampen bliver en fanstatisk oplevelse for vores pige, trods fantastiske gode takter i turneringen må favoritværdighen ligge hos Dallas Texans, der er tophold i den amerikanske U-liga,” skriver cheftræner John Froman fra Dallas.

BSFs daværende U18 DM-hold vandt Dallas International Girls Cup for to år siden.

Finalen i Dallas spilles klokken 19.00 søndag dansk tid.