DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Så skal vi endelig i kamp

0
928
På billederne ses det, at det er toiletterne, hvor det bedste net findes.
På billederne ses det, at det er toiletterne, hvor det bedste net findes.
På billederne ses det, at det er toiletterne, hvor det bedste net findes.

U19-landsholdet er samlet 31. marts-10. april for at deltage i Elite Round i Holland, hvor holdet møder Slovenien, Tjekkiet og Holland i kampen om en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel. På turen til Holland skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Thora Nautrup Hansen, IK Skovbakken, og Signe Schioldan, KoldingQ, skriver om lørdag den 4. april:

Dagen i dag er en af de dage vi alle går rundt og ser frem til – nemlig kampdag.
Vi havde i dag fået lov til at sove længe, så klokken 9 stod den på lækker morgenmad.

Efter den formidable morgenmad havde vi fri. Der var derfor tid til at gøre hvad man nu havde brug for. Tiden blev for de fleste brugt på enten at lave lektier eller se film. Dog udfordrede nettet nogle af filmseerne, som måtte ty til alternative metoder for at fange en lille smule net.

Efter godt og vel halvanden times fritid var det nu tid til taktikmøde. På taktikmødet opsummerer vi diverse aftaler samt gennemgår modstanderen.
Taktikmødet var nu ved vejs ende, og det var nu blevet tid til vores sædvanlige gåtur inden kamp. Det var dog ikke en spændende en af slagsen. Vi erfarede i hvert fald, at de i Holland ikke bruger lorteposer, når de går tur med deres hunde…

Det var nu blevet tid til frokost. Som nævnt tidligere er der en super lækker buffet til alt hvad hjertet begærer. Der blev sparet lidt på appetitten, da der to timer senere igen var mad – denne gang match-meal. I mellemtiden stod den på hvile, så vi var helt klar til at banke Slovenien.

Kl. 15 var der afgang til kamp. Med bussen pakket og musikken tændt i samtlige høretelefoner var næste stop stadionet. Efter godt og vel en halv times kørsel ankom vi til en noget smattet bane. Diverse ritualer blev nu gennemført og omklædning samt opvarmning stod nu på dagsordenen. Stemningen var god og der blevet kæmpet en 4-0 sejr i hus – dog med plads til forbedringer.

Her ses dagens start 11.
Her ses dagens start 11.

Til dagens kamp var der mødt utrolig mange forældre op. Næsten alle spilleres forældre har valgt at tage turen til Holland her i påskemylderet. Super flot og vigtig opbakning, som vi piger sætter meget pris på. Så et stort tak skal lyde til de fremmødte familier og trænere.

De fremmødte forældre.
De fremmødte forældre.

Tilbage på hotellet stod den nu på aftensmad. Sejren betød, at vi fik lov til at tage dessert. Især chokoladefontænen var populær. Med fyldte maver var det sidste punkt på dagsordenen kampafrunding, hvor kampens spiller bl.a. blev kåret. Og helt fortjent gik den i dag til Sara Thrige, der kronede hendes flotte kamp med 3 point i U19-konkurrencen.

Chokoladefontænen.
Chokoladefontænen.

Det var alt hvad vi havde for i dag.

Vi vil nu smutte i seng, så vi er friske til i morgen.

Thora Nautrup Hansen & Signe Schioldan