DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Forældrebesøg, afslapning og forberedelser til kampen mod Holland

0
1458
Forældrebesøg: Rikke Læntver Sevecke og hendes far og Rikke Dybdahl og hendes mor.
Forældrebesøg: Rikke Læntver Sevecke og hendes far og Rikke Dybdahl og hendes mor.
Forældrebesøg: Rikke Læntver Sevecke og hendes far og Rikke Dybdahl og hendes mor.

U19-landsholdet er samlet 31. marts-10. april for at deltage i Elite Round i Holland, hvor holdet møder Slovenien, Tjekkiet og Holland i kampen om en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel. På turen til Holland skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Rikke Læntver Sevecke, Brøndby,  og Rikke Dybdahl, Vildbjerg SF, skriver om onsdag den 8. april:

Dagen har stået på træning, forældrebesøg og noget forberedelse til morgendagens kamp. Den begyndte med træning i et lidt koldere vejrforhold end de andre dage. Til træning alle skadesfri, og derfor var vi fuldtallige. Den stod på forberedelser mod Holland – både opspil, placering og standarter.

Fodboldstøvlerne har slappet af det meste af dagen.
Fodboldstøvlerne har slappet af det meste af dagen.

Denne dag har ikke været en af de spændende, da den har stået på meget afslapning. Efter træning fik vi en lækker frokost og efterfølgende to timers hviletid. Kl.16:30 var der det såkaldte forældrebesøg, hvor nogen blev hentet af deres forældre og andre blev tilbage på hotellet og så træningskampen mellem det danske Kvindelandshold mod Sverige.

Da vi kom hjem og havde fået aftensmad, stod den på sidste del af landskampen på storskærmen, hvorefter der blev hygget med forskellige former for spil, film mm.  Her er super5 et meget populært spil i blandt os piger. Mødet til aften bestod af kampen i morgen mod Holland, og snacks.

Dette er vores dejlige hotel, som vi har tilbragt vores dage på i Holland.
Dette er vores dejlige hotel, som vi har tilbragt vores dage på i Holland.

Sov godt, vi ses i morgen !

Rikke Læntver Sevecke og Rikke Dybdahl