DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: På tur med og uden forældre – og hyggelig uhygge med afbrydelser

0
833
Klar til let restitutionstræning.
Klar til let restitutionstræning.
Klar til let restitutionstræning.

U19-landsholdet er samlet 31. marts-10. april for at deltage i Elite Round i Holland, hvor holdet møder Slovenien, Tjekkiet og Holland i kampen om en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel. På turen til Holland skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Rikke Marie Madsen, Varde IF, og Sofie Broch-Lips, IK Skovbakken, skriver om søndag den 5. april:

Dagen efter kamp stod på restitution og hygge. Den startede ud med træning på nye baner, der lå i gåafstand fra hotellet. Solen skinnede og humøret var højt efter en 4-0 sejr mod Slovenien. Træningen startede med 20 minutters restitutionstræning med lidt let løb, udstrækning og gymnastikøvelser.

Efter træningen var der frokost og hvile indtil de fleste skulle mødes med deres søde forældre og andre familiemedlemmer, der er taget hele vejen fra Danmark for at støtte os. Nurrhhh!

Nogle tog  ud og bowlede og andre var ude at se den nærmeste by.

Der var dog en flok piger tilbage på hotellet uden forældre. Men koordinator Nick og holdleder Anni havde som altid noget i ærmet. Der var dømt hygge og spas for de forældreløse. Bussen gik til en lille by med forskellige aktiviteter. Det startede med en lifttur op til en lille hytte hvor der blev serveret sodavand og varm kakao. Mmmm :p

Uuuhhmmm, var kakao.
Uuuhhmmm, sodavand og varm kakao.

Godt fyldt op med lækkerier var det tid til at komme ned ad bjerget igen. Det foregik med fuld fart og grin i en slags ”bobslæde” i en bane.

”Det var så sjovt og synd for alle dem, der ikke var med,” udtaler kampens spiller fra gårsdagens kamp, Sara Thrige, om de forældreløses tur.

De forældreløse på tur...
De forældreløse på tur…
Ned ad bjerget i en slags bobslæde.
Ned ad bjerget i en slags bobslæde.

Tilbage på hotellet fortsatte (u)hyggen efter aftensmaden, hvor filmen ”fasandræberne” blev sat på. På grund af dårligt internet blev det en helaftensfilm og endte desværre med at pigerne blev sendt i seng af koordinator Nick lige da filmen blev allermest spændende. Det er jo alligevel vigtigst at være udhvilet og klar til kamp.

Uhygge med afbrydelser - Fasandræberne på en halvdårlig internetforbindelse.
Uhygge med afbrydelser – Fasandræberne på en halvdårlig internetforbindelse.

Det var alt for i dag, og glæd jer til at læse med i morgen hvor der er kampdag!

Knus og kram og kys fra Sofie Broch-Lips og Rikke Marie Madsen