U14: Ølstykke i pokalfinalen efter gyser mod BSF

0
1791
Ølstykke jubler efter udligningen til 1-1. Foto: Fodboldforpiger.dk
Ølstykke jubler efter udligningen til 1-1. Foto: Fodboldforpiger.dk
Ølstykke jubler efter udligningen til 1-1. Foto: Fodboldforpiger.dk

Ølstykkes U14-piger er klar til den sjællandske pokalfinale efter en gyser af semifinale tirsdag aften på Ølstykke Stadion.

Modstanderen var lokalrivalerne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), og kampen måtte ud i straffespark, inden Ølstykke kunne kåres som vinder med en samlet sejr på 6-5, takket være to redninger af Ølstykkes målmand Nicoline.

Kampen var lige så tæt og intens, som resultatet siger. Den ordinære kamp sluttede 3-3 og undervejs var BSF foran både 1-0 og 2-1 men blev hver gang indhentet af Ølstykke, som mod slutningen kom på 3-2, hvorefter BSF i overtiden udlignede til 3-3.

“Hvor er du sej Nico”

”Og så er der jo ikke andet for end at vi må ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Jeg hiver fat i Nico i målet og siger til hende: “ja Nico, så er det sku dig der kan få os til Farum Park”. Værsgo .. Hvor er du sej Nico. Du redder de to første og går til den rigtige side på resten. Og det var nok til at få os i finalen,” som den ene af Ølstykkes trænere, Jeppe Byrnak, beskriver afslutningen  på klubbens facebookside.

BSF har bragt sig foran 1-0.  Foto: Fodboldforpiger.dk
BSF har bragt sig foran 1-0. Foto: Fodboldforpiger.dk

Ølstykke-træneren lægger ikke skjul på, at BSF var en hård nød at knække for Ølstykke, som i perioder var presset hårdt af de teknisk dygtige BSF-piger. Men hjemmeholdet blev ved at kæmpe, og til sidst tippede kampen til Ølstykkes fordel.

”Jeg mangler ord. Det er så flot kæmpet. Vi vidste vi skulle have marginalerne på vores side. Det fik vi. Og det selvom BSF spillede en god kamp, som de langt henad vejen sagtens kan være stolte over. Resultatet er det nok kun os der smiler af. Men sådan er fodbold. Fantastisk indsats piger,” lyder det fra den begejstrede træner.

Finalen spilles lørdag den 9. maj som en del af DBU Sjællands store pokalfinalestævne på Farum Park. Modstanderen er Greve Fodbold, som tirsdag aften vandt 5-0 over BSV/FC Holte.

 Foto: Fodboldforpiger.dk
Foto: Fodboldforpiger.dk
 Foto: Fodboldforpiger.dk
Foto: Fodboldforpiger.dk
 Foto: Fodboldforpiger.dk
Foto: Fodboldforpiger.dk
Foto: Fodboldforpiger.dk
Foto: Fodboldforpiger.dk
Foto: Fodboldforpiger.dk
Foto: Fodboldforpiger.dk