Træning på tværs af årgange giver bonus i Allerød

0
2593
Allerøds U14-piger, der torsdag slog BSF.
Allerøds U14-piger, der torsdag slog BSF.
Allerøds U14-piger, der torsdag slog BSF.

Det har givet bonus i Allerød Fodbold Klub, at klubben har arbejdet målrettet med samtræning mellem årgangene de sidste par år. Det fortæller klubben i en mail til FODBOLD FOR PIGER:

“Pt. tilbyder Allerød tre gange ugentlig træning, hvor der veksles, så årgang 01/02, 01/00 og 99/00 har en ugentlig træning sammen, og Allerød tilbyder samtidig professionel målmandstræning 1 gang ugentlig. Det har medført nogle bredere trupper, samtidig med at pigerne vendes hurtigere til et højere tempo med større krav til fysisk formåen,” skriver Allerød.

Det målrettede arbejde har de sidste par år givet tætte kampe med de traditionelle eliteklubber og top-placeringer ved en række stævner, hvor holdene har stillet med mere eller mindre mixede årgange.

“Bemærkelsesværdigt var sidste års sejr over Brøndby i den bedste årgang 00-række, finalekamp mod OB til Talentstævne i Horsens og for nyligt en finale mod Sundby i Ølstykke Cup som først blev tabt efter straffesparkskonkurrence,” skriver Allerød.

Senest leverede pigerne et stærkt resultat torsdag aften. Her blev det til en sejr over BSF i U14-rækken, hvor Allerød stillede med et kombineret 01/02 hold.

I en intens kamp med masser af fight fra start til slut, lykkedes det Allerød at hente en 1-0 sejr. Målet blev scoret efter et kvarters tide, hvor Allerød fangede BSF i ubalance, og scorede fra en spids vinkel.

Sejren betyder, at Allerød nu har fire point efter tre kampe. Holdet er på 6. pladsen i U14 Piger 1-rækken, der føres af Sundby Boldklub.