U17: AaB og Varde delte i kampen om femtepladsen

0
836
Foto: AaB
Foto: AaB
Foto: AaB

OPDATERET Varde er fortsat tre point foran AaB i kampen om femtepladsen i U17 DM-ligaen. De to hold mødte hinanden torsdag i Aalborg, og her blev det uafgjort efter et tæt opgør.

AaB var foran 3-1, men det sluttede 3-3 takket være to mål i de sidste minutter af U17-landsholdsspiller Mille Gejl.

AaB kom bedst fra start i medvinden, og midt i 1. halvleg blev det til 1-0 på et mål af Beate Marcussen.

I anden halvleg var det fortsat AaB der havde bolden mest, men det lykkedes Varde at overrumple hjemmeholdet, takket være en stærkt spillende Mille Gejl, som stod bag Vardes første scoring, da hun afdriblede flere AaB-spillere og lagde bolden ind til Julie Offersen, som udlignede til 1-1.

Som AaB beskriver halvlegen i et referat:

“Anden halvleg har Varde medvind, men AaB presser godt på og får bolden i nettet – men offside. På en tilfældig bold får Vardes Mille Gejl rundet backen kommer i feltet og får afsluttet 1-1 (Rettelse: Julie Offersen scorer på Gejls oplæg, red.)– så var AaB’erne advaret skulle man tro. Kort herefter kunne Varde have gjort det til 1-2 men AaB keeper Cathrine Rex kommer flot ud og får afværget – bolden sættes hurtigt i spil og Mie Kolding huserer på venstre kanten, kommer i feltet og får bolden over mållinjen i samarbejde med en dejlig aggressiv Trine Brusgaard 2-1. (007 jubelscene) Kampen bølger lidt frem og tilbage en clearing fra AaB’s centerforsvar sender Trine Brusgaard afsted hun får bolden flot under kontrol og sender den sikkert i nettet 3-1 AaB. Med knap 15 minutter igen så var det som om AaB pigerne følte sig sikre på sejren.

Vardes Mille Gejl ville det blot mere end AaB’erne i de døende minutter på kampen får hun scoret to vigtige mål for Varde og kampen slutter 3-3 og kampen om 5. pladsen slutter som den startede Varde fører denne kamp med 3 point”.

AaB konstaterer, at de to hold står godt til hinanden, og at årgang 99-spillerne kender hinanden godt fra indbyrdes møder om det jyske mesterskab og den jyske pokal.

AaB tager i næste weekend imod Vildbjerg, mens Varde skal til Aarhus og møde Skovbakken.