Sundbys U14-piger vinder Future Cup i Gøteborg

0
1151
De nykårede vinder af Future Cup 2015.
De nykårede vinder af Future Cup 2015.
De nykårede vinder af Future Cup 2015.

Sundbys U14-piger kommer ikke til at glemme påsken 2015 foreløbig. For første gange nogensinde deltog Sundby Boldklub ved Future Cup i Gøteborg, og Sundby-pigerne endte med at gå hele vejen i turneringen, der hvert år tiltrækker elitehold fra Sverige og Danmark.

Sundby kom godt fra i den indledende pulje med to sejre på 4-0 og 1-0. I den tredje kamp blev det til nederlag på 2-1, men takket være den bedste målscore, kom holdet videre til semifinalen.

“Rigtige tophold er kendetegnet ved, at skrue en tand op for niveauet og koncentrationen når de afgørende kampe for alvor melder sig. Vi brugte en del tid på at italesætte denne sindstilstand, der skal findes frem når man rammer et slutspil, og pigerne viste i den grad hvad de er lavet af. Et helt særligt stof, der gør at de altid klarer sig igennem diverse udvælgelses-træninger på idrætsskoler og DBU talentcenter og toppræsterer når de skal,” fortæller U14-træner Kasper Nielsen.

Det kunne ses i semifinalen, som blev vundet med knusende 6-0. Der var chancer til mere og samtidig blev modstanderen holdt fra store chancer.

Finalen stod mod BSF, som Sundby fornylig tabte til i pokalturneringen. Pigerne var derfor fulde af revanchelyst, og resultatet var en meget discipleret indsats, som endte med en sikker sejr på 2-0.

“Alt i alt, et rigtig godt stævne, hvor vi er blevet væsentlig klogere på hver enkelt spiller og holdets sammensætning frem mod forårssæsonen,” siger Kasper Nielsen.

Sundby-pigerne var indlogeret i et klasselokale på en lokal skole.
Sundby-pigerne var indlogeret i et klasselokale på en lokal skole.