Brøndby danske mestre for 10. gang

0
1415

For 10. gang kan Brøndbys 3F-kvinder kalde sig danske mestre. To runder før tid har Brøndby samlet så mange point, at de ikke kan indhentes af Fortuna Hjørring. Guldet kom i hus, da Brøndby søndag vandt en storsejr på 6-0 hjemme over OB.

Louse Kristiansen og Theresa Nielsen scorede to gange inden pausen, og i anden halvleg satte Nanna Christiansen en tyk streg under guldsejren, da hun scorede hattrick på 15. minutter. Den sidste og sjette scoring blev sat ind af Louise Kristiansen.

”Det har været et rigtig hårdt år, så nu er det bare en forløsning, at trofæet kommer hjem, hvor det hører til,” lød det fra en glad anfører Theresa Nielsen til TV2 Sporten efter kampen.

Hattrick-skytten Nanna Christiansen var mindst lige så glad:

”Det er totalt fedt! Det er det, vi har kæmpet for hele året. Nu står vi som det bedste danske hold. Det er bare en perfekt dag,” sagde hun til TV2 Sporten.

Fortuna Hjørring vandt lørdag 5-0 over BSF og har 40 point. Fortuna kan dermed sikre sig sølvet med en sejr i næste runde, hvor modstanderen er Skovbakken.

Brøndby og Fortuna møder hinanden i slutspillets sidste runde den 13. juni på Brøndby Stadion, hvor medaljerne vil blive overrakt.

FOTO: Mesterskabsjubel i Brøndby efter dagens 6-0-sejr over OB. Foto: Brøndby IF