Skovbakken inviterer til prøvetræning for 2001 og 2002

0
671

Skovbakken open training 2015Talentfulde fodboldpiger fra årgang 2002 og 2001 kan i juni komme til prøvetræning hver fredag hos Skovbakken Kvindefodbold. Træningen finder kl. 17-19 og er målrettet klubbens U14- og 15-hold, som begge spiller med i den bedste række i næste sæson.

“Skovbakken Kvindefodbold har gennem en årrække etableret sig som en stærkt talentfabrik i Dansk Kvindefodbold, hvilket er afspejlet på DBU’s ungdomslandshold. Skovbakken Kvindefodbold lægger vægt på at skabe et godt og udviklende træningsmiljø, som sikrer den røde tråd mellem vores ungdomsafdeling og Eliteafdelingen med U17DM og  3F Ligaholdet,” skriver klubben i en pressemeddelelse.

Hvis du er interesseret, kan du få mere at vide hos formand Marie Greve. Send en mail på grevemarie@gmail.com