U17 DM: Skovbakken og BSF delte point

0
1043

Skovbakken og BSF mistede begge et par vigtige point, da de lørdag spillede uafgjort 2-2 i U17 DM-ligaen. En sejr til Skovbakken kunne have sendt jyderne et stort skridt videre mod guldmedaljerne, og BSF kunne være kommet á point med Brøndby i kampen om bronzemedaljerne.

Men sådan gik det ikke i Ballerup Idrætspark, hvor BSF kom foran to gange, men hvor Skovbakken begge gange fik udlignet, så der kun blev et point til hver.

BSF var klart bedst i 1. halvleg, hvor de kom foran efter 10 minutter. Liga-topscorer Signe Holt Andersen fik udlignet, men kort før pausen bragte BSF-anfører Pernille Larsen hjemmeholdet på 2-1.

I anden halvleg kom Skovbakken langt bedre med. Holdet gik nærmest forvandlet fra pausen og fik lagt et større pres på BSF fra starten af anden halvleg. Det resulterede i flere chancer, som i det 60. minut kulminerede med en scoring, da Emma Andersen sparkede et oplæg fra Laura Østergaard i kassen.

Emma Andersen har udlignet for Skovbakken til 2-2.

”BSF-pigerne havde igennem kampen ydet en stor arbejdsindsats, hvor det dog imod slutningen af kampen kunne ses, at Skovbakken havde flest kræfter tilbage. De tilspillede sig flere overtals-situationer, men udnyttelsen heraf var ikke god!I en kamp med en halvleg til hver af holdende, må det siges at 2-2 er et fair resultat,” skriver Skovbakken på sin hjemmeside.

Resultatet betyder, at Skovbakken med to kampe igen har 61 point. Det er tre point mere end Team Viborg, som søndag vandt 3-0 over KoldingQ. Viborg har dog spillet en kamp mindre i Skovbakken og har markant bedre målscore, så de kan stadig nå Skovbakken med tre sejre i de sidste tre runder.

Pernille Larsen har bragt BSF foran 2-1.
Ligatopscorer Signe Holt Andersen blev dækket tæt op i hele kampen.