Danske Annas mål vandt i USA

0
867

Anna Tørslev fra FA København vandt afstemningen om månedens sportspræstation på en lokal tv-station i Naperville i amerikanske Illinois, hvor hun i øjeblikket går på highschool.

Anna scorede på et drøn af frispark i en kamp for sit highschoolhold, Neuqua Valley, som vandt en turneringskamp med 1-0, takket være Annas scoring. Målet var så godt, at det blev udvalgt af NCTV17 som kandidat til april måneds “Play of the Month” sammen med ni andre fra flere forskellige sportsgrene. Og efter at læserne på tv-stationens hjemmeside har stemt, er der ingen tvivl om udfaldet: 34 procent af alle stemmer går til Anna Tørslev.

Du kan se Annas mål her.

Anna Tørslev vender retur til København til sommer. Hun starter efter sommerferien på Gefion Gymnasium i København.