Avartas U15-piger: Vil du spille med hos os?

0
1834

13-14-årige piger fra Københavns-området, som gerne vil spille fodbold men ikke er klar til øverste eliteniveau, har fået en ny mulighed på Rødovrekanten. Det er Avarta, der arbejder på at blive bedre og stærkere på især U15-årgangene og derfor søger efter spillere, der har lyst til at træne med.

”Vi har lige nu 17 piger i truppen, men det er ikke nok til 11 mands, så derfor håber vi, at der er nogle flere piger der har lyst til at være med,” fortæller Kenneth Mumgaard, der er træner for Avartas U15-piger.

”Vi har et rigtig godt træningsmiljø med superfaciliteter og nogle piger, som har det rigtig godt med hinanden. De er vilde med fodbold, men vi er også enige om, at det ikke skal være elite-elite. Der skal også være plads til andre ting,” siger han.

Truppen var faktisk helt oppe på 32 spillere i sidste sæson. Men folkeskolereformen har kostet en hel del spillere. Mange af de spillere, der boede lidt længere væk fra klubben, fik nemlig problemer med at nå frem til træning, fordi deres skoledag blev længere.

Men klubben har ikke mistet modet, og nu arbejdes der målrettet på at tiltrække flere piger.

”Vi søger især efter 01 og 02-spillere, og man behøver ikke at have en masse erfaring. Vi har også en spiller på holdet, som ikke har spillet før, men som til gengæld vil det rigtig meget,” siger Kenneth Mumgaard.

Drømmer om mesterrækken

Han fortæller, at målet er at spille sig op i mesterrækken, og mulighederne skulle være gode med det set up, som holdet har nu. Trænerteamet tæller således både A- og B-licenstræner og en målmandstræner, der har erfaring fra højeste niveau, nemlig den tidligere Brøndby-superligamålmand Emeka Andersen.

Pigerne, som vil høre mere om mulighederne i Avarta, kan kontakte  Kenneth Mumgaard på telefon 23623012.

Holdet er tilmeldt Costa Brava cup 2015 i uge 42. Der deltager ni andre hold fra Avarta også.