Fodboldsøndag i Skovbakken med topkampe og underholdning

0
748

Topkampe om medaljer, koncert, landstræner-foredrag og gratis is til alle børn. Det er en større buffet af lækkerier, som Skovbakken Kvindefodbold serverer, når klubben på søndag inviterer til dobbelt-kamp og underholdning på Vejlby Risskov Stadion i Aarhus.

De to stærkeste U17 DM-hold mødes til guldkamp om formiddagen, og om eftermiddagen tager Skovbakkens 3F-kvinder, der jagter bronze, imod Brøndby, der fører 3F Ligaen

Fodboldbrunch

Dagen starter med “fodbold-brunch” kl. 10-11, hvor U19-landstræner Søren Randa-Boldt, Ole Keldorf, ESAA og Skovbakkens cheftræner Kim Leth vil give deres bud på talentudvikling. Arrangementet henvender sig til spillere, trænere og ledere, og tilmelding senest 15. maj kan ske til Skovbakkens formand Marie Greve (mobil: 2212 4286, e-mail: grevemarie@gmail.com) eller kommerciel chef Jesper Raabo (mobil: 2082 7098, :e-mail: jr@raabokommunikation.dk).

Topfodbold

Derefter står den på fodbold. Skovbakken og Team Viborg spiller topkamp kl. 11, en kamp, hvor Skovbakken skal have point for at følge med Team Viborg, der fører ligaen for Skovbakken med et point og har spillet en kamp færre end aarhusianerne.

Kl. 13 gælder det så Skovbakken-Brøndby i 3F Ligaens slutspil. I slutspilspremieren overraskede Skovbakken med en 1-0-sejr over Brøndby, og hjemmeholdet går målrettet efter at gentage overraskelsen, lyder det i en pressemeddelelse fra Skovbakken.

Ind i mellem de to kampe gi’r den populære århusianske musiker Kris Herman en mini-koncert foran tribunen på Vejlby Stadion, og Premiere Is tilbyder gratis is til publikum.

Pigeklubber inviteret til fodbold

”Vi vil gerne præsentere pige- og kvindefodbold, når det er allerbedst, for det århusianske fodboldpublikum. Vi håber, at rigtig mange aktive spillere, skolebørn og voksne fodboldfans vil troppe op på Vejlby Stadion og være med til at skabe en super stemning omkring kampene og være med til at bakke om ”byens hold” på kvindesiden,” siger Skovbakkens formand, Marie Greve.

Skovbakken har inviteret alle byens pigeklubber og ungdomsspillere fra de klubber, der er moderklubber for  de spilere, der optræder på Skovbakkens U17 DM og 3F Liga hold og giver en præmie på 2.000 kr. til den klub, der møder op med fleste ungdomsspillere iført klubtrøje.

Dagens program:

 

Kl. 11.00: U17 DM: Skovbakken-Team Viborg:

Kl. 11.45: Mini-koncert med Kris Herman

Kl. 13.15: 3F liga slutspil: Skovbakken-Brøndby