POKALFINALE: Vind trøjer og middag med Brøndby og Fortuna

2
881

fredag den 5. juni kl. 15 mødes landets to bedste kvindefodboldhold til årets pokalfinale. Brøndby IF og Fortuna Hjørring kæmper om at kunne løfte den pokal, som begge hold har vundet adskillige gange.

Du har nu chancen for at få en ekstra stor pokal-oplevelse. I samarbejde med Brøndby og Fortuna sætter FODBOLD FOR PIGER en helt unik præmie på højkant, som alle, der skal overvære pokalfinalen på Brøndbys Bane 2, har mulighed for at vinde.

PRÆMIEN: Vi sætter to signerede kamptrøjer på højkant – en for hver af de to hold, hvor alle spillere har skrevet deres autografer. Desuden er der to billetter til spisning med spillerne efter kampen, hvor du får to VIP-pladser. Endelig er der 2 x sodavand, kakao eller kaffe under kampen.

SÅDAN VINDER DU: Du skal svare på spørgsmålet nedenfor og sende en mail med svaret til redaktion@fodboldforpiger.dk, så deltager du i lodtrækningen. Mrk. mailen ”pokalfinale” og husk navn og mobilnummer. Så kan vi ringe til dig, hvis du bliver udtrukket som vinder.

SPØRGSMÅL: Hvem vandt kvindernes pokalfinale i 2014?

  1. Brøndby
  2. Fortuna
  3. Et andet hold

Send dit svar senest onsdag den 3. juni kl. 18. Præmien overrækkes fredag den 5. juni kl. 13 i cafeteriet i Brøndbys klubhus.

FOTO: Brøndby jubler efter pokalfinalesejren i 2012. Men hvem vandt pokalen i 2014? Arkivfoto