U13: Brøndby og BSF mødes i pokalfinalen

0
1821
BSFs U13 1-piger, som nu er klar til pokalfinalen. Foto. BSF
BSFs U13 1-piger, som nu er klar til pokalfinalen. Foto. BSF
BSFs U13 1-piger, som nu er klar til pokalfinalen. Foto. BSF

Årets sjællandske pokalfinale i U13-rækkerne bliver et opgør mellem to hold, der kender hinanden særdeles godt: Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) og Brøndby IF.

I sidste uge spillede Brøndby sig videre med en sejr ude over Roskilde Pigefodbold på 8-2, og i denne uge var det BSF, der fik finalebilletterne i hus. Det skete med en sejr på hele 17-0 over Toreby-Grænge fra Lolland, der dermed indkasserede sit første nederlag i mange måneder.

BSF var bare for stor en mundfuld for Toreby-Grænge. Efter 14 minutter stod der 7-0, og da kampen var slut, var samtlige BSF-spillere bortset fra målmanden kommet på måltavlen.

“Jeg synes vi spiller en fin kamp, med god intensitet og masse fine offensive aktioner. Når man er foran 7-0 efter 14 minutter, kan det være svært at bevare motivationen og koncentrationen, men det lykkedes fint, og det er meget tilfredsstillende. Nu venter vores rivaler fra Brøndby i finalen, og den ser alle på og omkring holdet selvfølgelig meget frem til,” siger træner Anders Vang.

Pokalfinalen spilles lørdag den 9. maj klokken 14 på Farum Park.