U17 DM: BSF overhaler Brøndby i bronzekampen

0
687
Den aktuelle stilling i U17 DM Ligaen.

Kampen om bronzemedaljerne i U17 DM-ligaen er blevet skærpet, efter at Brøndby i weekenden tabte overraskende ude til Hillerød.

To gange tidligere i denne sæson har Brøndby og Hillerød mødt hinanden, og begge gange er det blevet til Brøndbysejr, hhv. en 6-0-sejr i ligaen og en 2-0 sejr i pokalturneringen. Men søndag ville Hillerød det anderledes. På Hillerød Stadion blev det søndag til 3-1 efter 3-0 ved pausen, og dermed bliver Brøndby nu overhalet af BSF på tredjepladsen. BSF vandt nemlig hjemme over Varde med 4-3. Dermed har BSF 46 point, mens Brøndby har 45 point.

Ligaen føres af Team Viborg og Skovbakken, som begge vandt i weekenden, og nu har hhv. 55 og 54 point. Team Viborg på førstepladsen vandt mandag aften 3-1 ude over IF Lyseng, mens Skovbakken vandt 4-0 ude over AaB.

”Pigerne var fra begge sider klar til kamp, men Hillerød ville det måske bare lidt mere i dag,” skriver Hillerød om sejren over Brøndby.

SÅDAN GIK WEEKENDEN I U17 DM:

  • Fortuna Hjørring-KoldingQ 1-2
  • BSF-Varde 4-3
  • Vildbjerg-FA København 2-3
  • Hillerød-Brøndby 3-1
  • AaB-Skovbakken 0-4
  • Lyseng-Team Viborg 1-3