Selma fik sølv med Lundtoftes drenge

0
925

13-årige Selma Larsen Svendsen, der spiller på Lundtofte Boldklubs U14 1-hold for drenge, har nu også vundet pokalsølvmedaljer med sit drengehold. Selma var med i søndagens drengefinale i den sjællandske Faxe Kondi Ungdomspokal på Farum Park, og her blev det til et nederlag mod Brøndby efter straffespark. Den ordinære kamp sluttede 2-2, og efter straffesparkskonkurrence blev det til et samlet 4-6 nederlag.

På billedet har DBUs fotograf fanget Selma i en hovedstødsduel. Det lykkedes ikke at score i situationen, men billedet viser vist meget godt, at det 13-årige fodboldtalent, der også er en del af DBUs U14 Øst-samling, klarer sig fint i duellerne med drengene.

Selma har spillet med drenge, siden hun startede til  fodbold som fireårig. Efter sommerferien skifter hun dog til FA Københavns U15 1-piger, som hun også træner med en gang om ugen.

”Det er det rette tidspunkt at skifte nu. Dels er vi ikke en eliteklub, som de er i FA København, og dels bliver drengefodbold fra U14-årgangene og opefter meget mere taktisk, med mere henholdende spil. Der er mere energi og tempo i pigefodbolden, og så er der en anden vigtig ting: Drengene begynder nu at spille med 5-bolde, hvor pigerne stadig spiller med 4-bolde, og det gør en forskel,” siger Steen Svendsen, der er træner for Lundtoftes U14 1-hold og far til Selma.