U17 DM: Hillerød uden nederlag i tre kampe

0
681

OB HGI 24052015Hillerød fik en skidt start på foråret i U17 DM-ligaen, men nu er foråret for alvor blevet lunt hos nordsjællænderne. Hillerød har i de to foregående runder vundet over hhv. Brøndby og Næsby, og søndag blev det til et enkelt point, da Hillerød i Odense spillede 0-0 mod OB.

Om kampen mod de stribede skriver Hillerød i en mail:

”Efter to flotte sejre over Brøndby og Næsby, skulle U17DM pigerne til Odense for at spille mod OB i legendariske Ådalen. Dog blev kampen flyttet til kunstbanen pga. OB’s superligaholds formiddagstræning…

OB-pigerne ligger lige under HGI i tabellen, så der var håb om 3. sejr på stribe.

OB’erne ville det dog lidt anderledes, og med kraft og saft startede de med en offensiv og en positiv indstilling. Hillerød forsvarede sig dog godt og fik presset bolden længere frem på banen i løbet af halvlegen. Begge hold havde et par gode chancer, men begge forsøg ramte stolpen. Pausestillingen blev derfor 0-0.

Anden halvleg blev igen med flere forsøg på både stolpe, sammenføjningen og overliggeren fra begge sider, men ind ville bolden ikke. Generelt blev det en kamp med for meget spil fra felt til felt, for få afslutninger og deraf blev resultatet også 0-0.

Kampens spiller blev Mathilde Dam, som med utallige offensive løb på kanten, fik bolden frem til OB’s felt med fine afleveringer, dog med manglede skarphed på de sidste berøringer”.

Hillerøds næste kamp er på søndag, d. 31. maj kl 15.00 , hvor Varde kommer på besøg.

Hillerød er med søndagens resultat oppe på 21. point. Holdet er på 12. pladsen og á point med Lyseng der dog har spillet en kamp færre.