U17 DM-topscorer laver nyt hattrick

0
769

U17 DM-ligaens topscorer Signe Holt Andersen fortsætter med at score mål på samlebånd. I sidste uge scorede hun tre gange i topkampen mod Team Viborg, og søndag blev det til et nyt hattrick mod FA København/B93, som blev slået 4-1 hjemme i Aarhus. Dermed er Signe Holt Andersen oppe på 30 sæson-scoringer – fem mål foran nummer to på topscorelisten, Sophie Stæhr fra FA København/B93.

Signe Holt åbnede scoringen efter 26 minutter og hun scorede til 3-0 og 4-1. Målet til 2-0 blev banket ind af Caroline Halvorsen, mens Sophie Svava reducerede til 3-1 for gæsterne, da hun direkte på frispark scorede sit 17. sæsonmål.

Med sejren udbygger Skovbakken sin føring i toppen. Team Viborg, som indtil sidste weekend var nummer ét, tabte fredag 0-1 hjemme til AaB, og Skovbakken er nu foran Team Viborg med fem point. Team Viborg har dog har spillet en kamp mindre og har en bedre målscore end Skovbakken, som har tre kampe tilbage.

Kampen om bronze er fortsat meget tæt mellem Brøndby og BSF. Brøndby vandt mandag 3-1 over Fortuna Hjørring og spillede sig dermed to point foran BSF, som tabte ude til Vildbjerg. Men BSF har spillet en kamp mindre Brøndby.

FOTO: Signe Holt Andersen scorede også hattrick i sidste weekends kamp mod guldkonkurrenterne fra Team Viborg. Her scorer hun til 3-2. Arkivfoto: Skovbakken