U17 DM: Skovbakken vandt topkampen

0
863

Kampen om U17 DM-mesterskabet er knivskarp, efter at Skovbakken søndag vandt topkampen i Aarhus mod Team Viborg med 3-2.

Skovbakken fører nu ligaen med 57 point foran Team Viborgs 55 point. Men Team Viborg har spillet en kamp færre end århusianerne, og viborgholdet kan dermed stadig spille guldet hjem, selv om Skovbakken skulle vinde sine sidste fire kampe.

At de to hold kæmper om guldet, var tydeligt i søndagens kamp. Den var tæt og man skulle helt frem i det 92. minut, inden Skovbakkens topscorer Signe Holt Andersen scorede sejrsmålet til 3-2. Det var Signes tredje mål i kampen, og topscoren er nu alene i spidsen af topscorelisten med 27 mål.

Det var også Signe Holt Andersen, der åbnede scoringerne. Det skete i det 28. minut, da hun sparkede et indlæg fra Nathali Nørkjær i kassen. Et minut senere fik Team Viborgs Ditte Høgsted udlignet, men i det 37. minut afdriblede Signe Holt Andersen Team Viborgs målmand og gjorde det til pausestillingen 2-1.

Ni minutter inde i anden halvleg straffede Team Viborgs Caroline Tørring en Skovbakken-fejl og gjorde det til 2-2. Derefter sad Team Viborg på kampen, men med 12 minutter igen fik Skovbakken et nyt overtag, og to minutter inde i overtiden kom den scoring, som sender Skovbakken to point foran Team Viborg.

Skovbakken møder på søndag FA København hjemme, mens Team Viborg fredag får besøg af AaB.

FOTO: Signe Holt Andersen runder Kathrine Svane ved 2-1 målet (Foto fra Skovbakkens hjemmeside)

Weekendens runde i U17 DM-ligaen:

  • Varde-Brøndby 0-0
  • BSF-Fortuna Hjørring 1-1
  • Skovbakken-Team Viborg 3-2
  • Næsby-Hillerød 0-3
  • FA København-IF Lyseng 2-2
  • AaB-OB 3-1
  • Vildbjerg-KoldingQ 3-1