Over 200 til “Pigefodboldens Dag” i Aarhus

0
1099
Det blev HEI/Skødstrup, der løb med checken på 2.000 kr. for at være den af Skovbakkens samarbejdsklubber ungdomsarbejdet for at være den af Skovbakkens samarbejdsklubber, som havde flest ungdomsspillere med til "Pigefodboldens dag".

Et helt igennem vellykket søndag i Aarhus. Sådan lyder det fra Skovbakken, som søndag havde inviteret til ”Pigefodbolden dag”, hvor to topkampe i U17 DM-ligaen og 3F Ligaen blev kombineret med fodboldbrunch, koncert og gratis is til alle under 16 år.

Skovbakken kan ikke bare glæde sig over, at det lykkedes at hente en 3-2-sejr over Team Viborg i U17 DM-ligaen, hvilket sender Skovbakken op på førstepladsen. Klubben kan også glæde sig over, at det lykkedes at samle over 200 tilskuere til de to fodboldkampe.

På forhånd havde Skovbakken inviteret alle sine samarbejdsklubber med til ”Pigefodboldens Dag”. Lokkemidlet udover fodbold, is og minikoncert med den aarhusianske musiker Kris Herman var en konkurrence  om 2.000 kroner til ungdomsarbejdet til den klub, der stillede med flest tilskuere. Vinder blev HEI/Skødstrup, mens Sabro blev nummer to. Sabro vinder dermed en gæstetræning med Skovbakkens 3F-cheftræner Kim Letth.

Før kampene var der 70 deltagere til brunch og foredrag. U19-landstræner Søren Randa-Boldt gav sit bud på talentudvikling, mens sportschef Ole Keldorf fortalte om Elite Sports Akademi Aaarhus (ESAA), der kombinerer elitefodbold og uddannelse via samarbejde med Skovbakken Kvindefodbold.

Dagen sluttede med slutspilsopgøret i 3F Ligaen mellem guldfavoritterne Brøndby og Skovbakken. Brøndby levede op til favoritværdigheden og vandt 3-1.

FOTO: Det blev HEI/Skødstrup, der løb med checken på 2.000 kr. til ungdomsarbejdet for at være den af Skovbakkens samarbejdsklubber, som havde flest ungdomsspillere med til “Pigefodboldens dag”.