B93 inviterer til åben træning

0
2149

 

Piger fra årgang 2001, 2002 og 2003, som vil prøve kræfter med fodbold på højeste niveau, kan hver onsdag i juni komme til prøvetræning  i B93, som har erstattet FA København.

Træningen starter i onsdag i denne uge, og foregår på B93´s anlæg, der ligger få meter fra Svanemøllen Station, Ved Sporsløjfen 10, Østerbro. Træningen foregår kl. 17.00-18.30.

“B93 er den eneste københavnske fodboldklub, der fra efteråret har en DM-licens, og klubben er igang med at udvikle et stærkt og ambitiøst talentudviklingsmiljø for pigefodbold med elitehold i alle rækker. De åbne træningssessioner er led i denne udvikling. Træningen skal ses som et supplement til egen klubtræning og kræver ikke medlemskab af B93,” skriver B93 til FODBOLD FOR PIGER.

Godt fodboldmiljø

Talentudviklingsansvarlig Keld Juhl, der også er cheftræner for klubbens U17 DM hold, siger:

“Vi vil med afsæt i DBU’s definition af det gode fodboldmiljø, skabe rammerne for et enestående talentudviklingsmiljø, som fokuserer på at udvikle stolte, stærke og selvstændige piger og kvinder, der kan tage ansvar for egen udvikling – som elite fodboldatlet og menneske.”

B93 har flere spillere på ungdomslandshold og DBUs talenthold, men med de åbne træninger håber Keld Juhl også, at det også er muligt at hjælpe ambitiøse pigefodboldspillere fra andre klubber med at blive endnu bedre.

“Jo flere dygtige pigefodboldspillere, vi kan få i Storkøbenhavn, jo bedre kampe vil vi få ud af det. Det vil også være rigtig godt for pigernes fodboldmæssige udvikling at træne sammen med piger fra flere forskellige klubber. Det er igennem træning, afprøvning og coaching man bliver bedre, og dermed udvikler sit talent,” siger han.

B93 provetraining 2

Udviklende træning

De åbne træningsaftener vil byde på både spændende og krævende træningsøvelser, så pigerne kan videreudvikle deres teknik og taktiske forståelse.

“Vi vil skabe et miljø hvor udviklingen af spilleren tager udgangspunkt i pigernes individuelle kompetencer. På den måde sikre vi os at pigerne får mest ud af deres talent og på sigt mestrer alle tekniske, taktiske, fysiske og mentale aspekter af spillet. Vores mål er at udvikle pigetalenter, der kan begå sig på højeste nationale og internationale niveau. Samtidig er det også vigtigt at vi tager medansvar for generelt at løfte niveauet i pigefodbold ” siger Vinnie Haldbo, der er cheftræner for klubbens U15 Elite Øst hold.

Du kan få mere information hos trænerteamet bag træningerne: U13 Henrik Surel 28564988, U15 Vinnie Haldbo på mobil 20163113 eller Keld Juhl på mobil 20647488.