Skuffet Fortuna-træner: Der var ikke straffe

0
748

Skuffelsen var enorm hos Fortuna Hjørring, som fredag tabte kvindernes pokalfinale på to Brøndby-scoringer i de allersidste minutter.

Fra det 27. til det 89. minut førte Fortuna Hjørring med 1-0. Men i slutminutterne scorede Brøndbys Simone Boye på et straffespark, hun fik tilkendt, da hun faldt i feltet, og langt inde i overtiden sørgede Brøndbys Julie Trustrup Jensen for sejren, da hun sendte et langskud i mål. Dermed ender pokalen for niende gang i Brøndby.

”Jeg er dybt skuffet. Jeg synes, at vi gør det rigtig godt i 75 minutter. Så er det klart, at når Brøndby satser det sidste kvarter, så vil det give dem nogle muligheder. De får så et straffe, hvor der burde have været gult kort for film og frispark til os i stedet, og det scorer de så på. Det er grotesk. Men jeg synes, vi gør det godt i store perioder, og vi havde fortjent sejren,” lød det fra en ærgerlig Fortuna-træner Brian Sørensen.

Var der straffe? Se DR Sportens indslag fra kampen  her.

”Vi skulle selvfølgelig selv have sørget for at score et mål mere, mens vi dominerede, for vi vidste godt, at vi ville få svært ved at holde stand i 90 minut. Vi har haft mange profiler ude med skader i foråret, og de er ikke oppe i 100 procent fysisk form endnu. Og så er vi også uheldige, at en af de friske spillere, vi sender på banen i anden halvleg, må gå ud igen i med en baglårsskade. Men sådan er fodbold engang i mellem. Det er nogen gange op ad bakke,” sagde Brian Sørensen.

Fortuna Hjørring mangler to kampe i slutspillet og kæmper med KoldingQ om sølvmedaljer og Champions League-kvalifikation. Holdet skulle have mødt Skovbakken i den næstsidste kamp allerede på søndag, men de to hold er blevet enige om at flytte kampen til tirsdag. Det har dog betydet, at Fortuna har måttet opgive sin hjemmebanefordel, så kampen nu skal spilles i Aarhus i stedet for Hjørring.

”Hvis ikke kampen var blevet rykket, havde vi valgt at stille med et reservehold i dag. Men det havde været synd for kvindefodbolden, og derfor ringede jeg selv på eget initiativ til Skovbakken for at høre, om vi kunne flytte kampen. Det gik Skovbakken med til, hvis vi kunne flytte kampen til Aarhus. Men det er jo grotesk, at trænere og ledere på højeste kvindefodbold-niveau i Danmark selv skal sørge for, at sådan en kamp bliver flyttet, for at vi kan få lov til at spille en seværdig pokalfinale,” sagde Brian Sørensen.