Brøndby vinder den sjællandske U17-pokal

0
1552

Det blev Brøndby, som løb med pokalen, da der onsdag aften blev spillet finale i u17-rækken af den sjællandske pokalturnering.

Med to mål i hver halvleg vandt Brøndbys U17 DM-piger en sikker 4-0 sejr over Roskilde Pigefodbold, der fører den sjællandske Elite Øst-række.

Sascha Hansen åbnede scoringen efter 13 minutter, og 20 minutter senere gjorde Nicoline Krygermeyer det til 2-0. To minutter efter pausen blev det til 3-0 ved Agnes Høybye og fem minutter før tid slog Nicoline Krygermeyer sejren fast med sin anden scoring til 4-0.

Nicoline havde undervejs leveret et sandt arbejdsraseri både offensivt og defensivt, og hun blev fortjent kåret til pokalfighter efter kampen.

Brøndby dominerede fra start til slut, men Roskilde Pigefodbold havde stor ære af kampen, og Brøndbys træner Christina Jensen havde efterfølgende roser til modstanderen, som kommer fra en af Danmarks yngste fodboldklubber. Det er mindre end halvandet år siden, at Roskilde Pigefodbold blev stiftet, men holdet har ikke desto mindre formået at få hold med i både den sjællandske U17- og U19-pokalfinale.

”Roskilde kæmpede bravt og gjorde hvad de kunne. De har stor ære af kampen og så kronede deres målmand sin præstation med en klasseredning i sidste minut,” lød det fra Brøndby-træneren.

Brøndby skal nu møde vinderen af den jyske-fynske pokalfinale i en ”superfinale” 27. juni på Farum Park. Modstanderen bliver enten Skovbakken, OB eller Næsby. De to sidstnævnte mødes i den fynske pokalfinale den 13. juni.

Nicoline Krygermeyer får overrakt pokalen som årets pokalfighter af DBU Sjællands Peter Skov.
Roskilde Pigefodbolds U17-piger med sølvmedaljer, som de har vundet bare halvandet år efter klubbens stiftelse.
Roskilde Pigefodbolds U17-piger med sølvmedaljer, som de har vundet mindre end halvandet år efter klubbens stiftelse.
Andrea Trolle får som anfører overrakt pokalen af DBUs Peter Skov. Det var Andreas afskedskamp for Brøndby. Hun stopper med fodbold for at koncentrere sig om gymnasiet.
Andrea Trolle får som anfører overrakt pokalen af DBUs Peter Skov. Det var Andreas afskedskamp for Brøndby. Hun stopper nu med elitefodbold for at koncentrere sig om gymnasiet.