Ida Karstoft skifter til Brøndby

0
3391

Den talentfulde forsvarsspiller Ida Karstoft skifter fra Team Viborg til Brøndby IF. Ida Karstoft har underskrevet en to-årig aftale med Brøndby, som søndag sikrede sig Danmarksmesterskabet for 10. gang

“Ida har en fantastisk vindende indstilling, er teknisk dygtig, går forrest og så passer hendes personlighed perfekt ind hos os. Vi glæder os rigtig meget,” siger sportschef Seref Aras til Brøndby 3Fs facebookside.

19-årige Ida Karstoft, der har spillet to A-landskampe og 37 U17- og U19-landskampe, startede sin fodboldkarriere i Lemvig GF. Fra 2011-2013 var hun en af de bærende kræfter på Thisteds U18 DM-hold, som vandt DM-guld i 2013. Ida skiftede til Team Viborg i 2013.

Foto: Brøndbys sportschef Seres Aras ønsker Ida Karstoft velkommen i klubben. Foto: Brøndby IF

Ida Karstoft starter i Brøndby 1. juli. Foto: Brøndby IF
Ida Karstoft starter i Brøndby 1. juli. Foto: Brøndby IF