Pokalfinale: Den første vinder er kåret på Brøndby Stadion…

0
947

Pokal 2015 konkurrencevinderÅrets pokalfinale er endnu ikke fløjtet i gang på Brøndbys bane 2, men den første vinder er allerede kåret. Med en time til kampstart blev præmien nemlig overrakt i den konkurrence, som FODBOLD FOR PIGER har arrangeret op til finalen i samarbejde med Brøndby IF og Fortuna Hjørring.

Vinderen er Nikolaj Christiansen fra Aarhus. Han blev trukket ud som den heldige blandt alle de deltagere, der svarede ”Brøndby” på spørgsmålet: Hvem vandt kvindernes pokalfinale i 2014.

Nikolaj Christiansen har vundet en kamptrøje med alle spillernes autografer fra både Brøndby og Fortuna Hjørring, to VIP-billetter til dagens kamp og 2 billetter til aftenens middag med spillerne. Præmierne blev overrakt af Emma Madsen fra Brøndby og Karoline Smidt fra Fortuna Hjørring, som begge må undvære dagens finale på grund af skader.

Nikolaj er fan af både Brøndbys kvinder og herrer, og han skal se finalen sammen med sin svigerinde Martine, der bor i København.

”Jeg har fulgt Brøndbys superligahold siden år 2000 og begyndte at følge kvinderne for halvandet år siden. Brøndby har været gode til at promovere deres kvinder, de spiller godt, også internationalt, og derfor er jeg begyndt at følge dem også,” fortæller Nikolaj, der er 26 år og arbejder som kok i Aarhus.

Nikolaj gætter på, at Brøndby vinder 3-1. Emma Madsens bud lyder på 2-0 til Brøndby, mens Karoline Schmidt Nielsen spå en Fortuna-sejr på 2-1.