FC Horsens og Fortuna dyster om det jyske U15-mesterskab

2
2359

Det bliver FC Horsens og Fortuna Hjørring, som torsdag skal spille finale om det jyske mesterskab for U15-hold.

Tirsdag var der semifinaler, og her vandt Horsens og Fortuna hver sin snævre sejr, så de nu skal mødes i finalen torsdag kl. 19 på Hadsund Stadion.

Fortuna Hjørring vandt 1-0 over Team Viborg, og FC Horsens slog Varde med 3-2, efter at have været bagud 2-0.

FC Horsens havde oddsene i mod sig. Træner Kian Rønn fortæller i en mail til FODBOLD FOR PIGER, at holdet døjede med skader og sygdom. Pigerne var også mærkede af halvanden times biltur straks efter skole fra Horsens til Varde.

“Det kunne ses i starten af kampen hvor Varde spiller en god gang hurtig fodbold, mens vi virker lidt trætte og tunge. Det resulterer også i at at Varde hurtigt kommer foran 1-0 og et kvarter senere scorer de også til 2-0. Heldigvis får vi arbejdet os ind i kampen og begynder at se mindre trætte og tunge ud hvilket også gør Varde ikke får lige så let ved at spille sig rundt om os. Det begynder at tippe en smule til vores fordel da Freja Wang får reduceret lige inden pausen. I pausen får vi justeret lidt så vi står endnu tættere i kæderne og så skal pigerne ellers have ros for en fantastisk indstilling og fight. Først udligner Signe Jochumsen efter en retur fra stolpen. Derefter bølger spillet meget frem og tilbage og kan gå begge veje inden Amalie Kjærhus, som spillede en stor kamp, fra kanten af feltet afslutter i det ene hjørne,” skriver Horsens-træneren.

FOTO: FC Horsens er klar til finalen mod Fortuna Hjørring.

2 COMMENTS

  1. Fortuna Hjørring er i finalen om jysk mesterskab med begge deres U-13 hold. U-13M sikrede sig en finaleplads mod Kolding B. ved at vinde 1-0 over Lyseng i semifinalen. Fortuna U-13 B vandt ligeledes deres semifinalekamp med 2-0 over Ans IF. Fortuna U-13B møder i finalen Hjerting IF.
    Fortuna Hjørring har udover deres to U-13 hold også deres U-15 hold i JM finalen.

  2. Det er meget sigende hvor ligegyldigt DBU håndterer kvindefodbolden, først placerer DBU Afgørende kampe i u17DM sammen med fynsk påkalfinale så OB s u17 hold skal spille 2 kampee med få timers mellemrum enda med 160kms afstand…når der så skal spilles semifinaler om Jysk mesterskab vel og mærke en hverdags aften hvor den ene part får udebane = 150 km transport- ydermere indkaldes der til DBU samling.. så holdene ikke stiller i den normale opstilling, ikke dermed sagt at det ville have ændret på resultaterne det ved jo ingen, men det ville klæde DBU at koordinere internt så man kunne fremstå som velorganiseret og professionel og vise at man tilgodeså spillere og hold som første prioritet.