Holbæks U15 piger vandt Final 4 

0
654

 

Når Holbæks U15 piger efter sommerferien rykker op og skal spille U17, så er det med et frisk, genvundet sjællandsmesterskab i bagagen.

Holbæk var et af fire hold, der kvalificerede sig til sidste weekends Final 4-stævne i Helsinge, og takket være en sejr over Team Egedal og Herlufsholm GF, lykkedes det Holbæk at vinde stævnet og dermed blive kåret til sjællandsmester for andet år i træk.

Det holdt dog hårdt. Holbæk var bagud 1-0 og 2-1 mod Team Egedal, men via hårdt arbejde lykkedes det sidst at hive en 3-2-sejr hjem.

I finalen stod Holbæk over Herlufsholm GF, som man havde spillet 2-2 med i turneringen 14 dage forinden.

“Det blev en kamp som bølgede frem og tilbage med flere store chancer i begge ender. Først 10 minutter før tid lykkedes det Holbæk at udnytte en af deres muligheder, da et indlæg bliver headet ind. I resten af kampen lagde Herlufsholm tryk på, men det lykkes Holbæk pigerne at ride stormen af, og dermed genvinde Sjællandsmesterskabet,” fortæller Holbæk.

Pigerne bliver nu en del af Holbæk/Tuse-samarbejdet i U17 pige rækken. U17 holdet, har også haft en god sæson, de blev nummer to i mesterrækken og fik dermed en sølvmedalje.

“Spændende hvad de to succesfulde mandskaber kan bidrage hinanden med i efterårssæsonen,” lyder det fra Holbæk.

FOTO: De nykårede sjællandsmestre fra Holbæk.